Wanås restaurang

Wanås Restaurant Hotel

Restaurang och uppmärksammat hotell på tröskeln till en av världens mest uppmärksammade skulpturparker. Välkomna till Wanås i nordöstra Skåne, 1, …

Restaurang och uppmärksammat hotell på tröskeln till en av världens mest uppmärksammade skulpturparker. Välkomna till Wanås i nordöstra Skåne, 1, 5 h från Malmö/Köpenhamn och Copenhagen Airport. Nordic restaurant and awarded hotel at the doorstep of one of the world’s most acclaimed sculpture parks – Wanas Konst -The Wanas Foundation – in Skåne Sweden. 1.5 h from Malmö/Copenhagen.

Café – Wanås Konst

Wanås är en plats i världen där konst, natur och historia möts. … Eller stanna längre, boka middag och bo över på Wanås Hotel Restaurant. Wanås Konst.

Wanås Restaurant Hotel – Facebook

Wanås

Wanås är en plats i världen där konst, natur och historia möts. Här visas sedan 1987 internationell samtidskonst med inriktning på platsspecifika installationer. Wanås är beläget i Östra Göinge i Skåne och består av ett slott, ett ekologiskt jordbruk, en konsthall, en skulpturpark, samt en butik och ett kafé. I parken finns idag över 50 permanenta verk av bland annat Yoko Ono, Jenny Holzer och Ann-Sofi Sidén skapade specifikt för Wanås.

Wanås Restaurant Hotel – Restauranger i Knislinge

WANÅS RESTAURANT HOTEL, Knislinge – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Wanås Restaurant Hotel, Knislinge: Se 39 objektiva omdömen av Wanås Restaurant Hotel, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 7 restauranger i Knislinge.

Wanås Restaurant Hotel – White Guide

White Guide – Wanås Restaurant Hotel

White Guide website

Wanås Restaurant Hotel – Knislinge – Hotels.com

Wanås Restaurant Hotel – High Five Skåne

Lyxig hotell- och restaurangupplevelse för dig som gillar design, färg och form. Både när det kommer till vackra omgivningar och god mat.

Keywords: wanås restaurang