Törringelunds restaurang

Dagens lunch – Törringelund

På Törringelund vill vi återvända till en svunnen tid – en tid där lunchen fick ta sin tid och där man kunde njuta av klassisk husmanskost.

Törringelund: Hem

Hem – Törringelund

Till Törringelund kommer du för att äta lunch eller söndagsmiddag eller för att arrangera ett av livets arrangemang – dop, student, bröllop eller begravning.

Törringelund drivs med passion, glädje och kärleken för att laga riktigt god mat. Hos oss kan du förvänta dig att bli bemöt av personal som är glad att se dig

Törringelund, Lunchmeny – lunchfindr

Törringelund, Lunchmeny

Dagens lunch hos Törringelund, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Svedala.

TÖRRINGELUND, Svedala – Omdömen om restauranger

TÖRRINGELUND, Svedala – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Törringelund, Svedala: Se 30 objektiva omdömen av Törringelund, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer9 av 20 restauranger i Svedala.

Törringelund (@torringelund) • Instagram photos and videos

Varmt välkommen till Törringelund, en restaurang omgiven av en härlig natur strax utanför Malmö. Vi ses nästa år! Med undantag för Söndagsdansen i morgon …

Top 10 restauranger nära Törringelund

Hitta populära restauranger nära Törringelund, Svedala. Visa recensioner, bilder & öppettider. Recensioner: “Ni har allt inom villt och fågel för alla som …

Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang – Vetarn

Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang

233 92, SVEDALA … Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang är ett företag beläget i SVEDALA, Skåne. Man arbetar främst med Restaurang. Törringenöjen AB …

Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang är ett företag beläget i SVEDALA. Telefon till Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang är 040444010. Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang har orginisationsnummer 5561115923. Här finner ni all information om Törringenöjen AB Törringelunds Restaurang!

80+ Törringelund – PRO

Så var det äntligen dags för den årliga 80+ utflyckten som i år bar iväg till Restaurang Törringelund. Vi var cirka 25 st. som bjöds på lunch.

Samling innan lunchen

Törringelund – Skåne – Länsstyrelsen

Törringelund | Länsstyrelsen Skåne

Törringelund är ett litet skogsreservat 3 km sydost om Oxie där du kan uppleva … I anslutning till naturreservatet finns en restaurang samt en dansrotunda.

Törringelund är ett litet skogsreservat 3 km sydost om Oxie där du kan uppleva gammal ädellövskog med krokiga vidkroniga ekar och pelarliknande bokar. Området består av en kulle som höjer sig över det omgivande odlingslandskapet. Det stora antalet gamla träd, främst ek, och en rik förekomst av död ved ger en hög biologisk mångfald. Med sitt tätortsnära läge är det ett värdefullt utflyktsmål och lämpar sig väl för promenader. I anslutning till naturreservatet finns en restaurang samt en dansrotunda.

Törringelunds dansrotunda och restaurang – recensioner, betyg

Törringelunds dansrotunda och restaurang – recensioner, betyg – Restaurang.com

Här kan du läsa recensioner och betyg om restaurangen Törringelunds dansrotunda och restaurang i Svedala kommun, skrivna av våra användare.

Keywords: törringelunds restaurang