Therese knapp coop

Therese Knapp – Kommunikatör press & opinion – Coop Sverige

Kommunikatör och rådgivare med bred erfarenhet från nationell politik, myndighet, kommunal verksamhet och internationellt bolag. Arbetar för att påverka …

Kundservice – Coop Pressrum

Kundservice | Coop Pressrum

Presskontakt Coop Sverige · Therese Knapp · Pressekreterare · therese.knapp@coop.se · +46 10-743 93 59 · Katinka Palmgren · Kommunikationschef · Katinka.Palmgren@coop.

För konsumentfrågor som rör Coops butiker eller MedMera Bank: Till kundservice Presskontakt Coop Sverige Presskontakt Coop Norrbotten Coop Norrbotten är…

Företagsinformation – Coop Pressrum

Företagsinformation | Coop Pressrum

Therese Knapp. Pressekreterare. therese.knapp@coop.se. +46 10-743 93 59. Kontakt · Bildbank. Prenumerera. Pressmeddelanden och nyheter.

Coop är Sveriges näst största dagligvarukedja med cirka 660 butiker från Kiruna i norr till Smygehamn i söder.

Hälsa | Coop Pressrum

Therese Knapp. Pressekreterare. therese.knapp@coop.se. +46 10-743 93 59. Kontakt · Bildbank. Prenumerera. Pressmeddelanden och nyheter.

Coop är Sveriges näst största dagligvarukedja med cirka 660 butiker från Kiruna i norr till Smygehamn i söder.

Bildbank – Talespersoner – Coop Pressrum

Coop Pressrum

Therese Knapp, pressekreterare Coop Högupplöst (282,67 KB) Lågupplöst (30,36 KB) View the image. Marcus Björling Högupplöst (2,51 MB) Lågupplöst (27,69 KB) …

Coop är Sveriges näst största dagligvarukedja med cirka 660 butiker från Kiruna i norr till Smygehamn i söder.

Podden Klimatpositivt! avsnitt #5 med Therese Knapp, Coop

Podden Klimatpositivt! avsnitt #5 med Therese Knapp, Coop | KLIMPO Klimatpositivt & Kolsänkor

17 feb. 2022 — I detta avsnitt gästas vi av Therese Knapp som är pressekreterare på Coop. Vi diskuterar hur mat och klimat hänger ihop – såklart!

Mat och klimat hänger ihop – såklart! Vad har livsmedelssektorn för ansvar när det kommer till de globala utsläppen, hur jobbar Coop för att få ner sina…

Coop – Cision News

Coop

Coop är en av Sveriges största dagligvarukedjor som levererar prisvärd, hållbar matglädje och har mer än 800 butiker från Kiruna i norr till Smygehamn i söder. Coop har sedan 2008 erbjudit näthandel av mat och vår butik på coop.se erbjuder mer än 80 procent av de svenska hushållen möjligheten att få tillgång till sin beställning via hemleverans eller andra leveransmöjligheter. Coop rankas som ett av Sveriges mest hållbara varumärken och har störst andel ekologisk försäljning i branschen. Totalt omsätter Coop i Sverige 44 miljarder kronor och har över 22 000 medarbetare. För mer information om Coop besök: http://www.coop.se.

Therese Knapp-arkiv – Klimpo

Avsnitt 5 – Therese Knapp, Coop – mat- och klimatavsnittet

Avsnitt 5 – Therese Knapp, Coop – mat- och klimatavsnittet – Podden Klimatpositivt! | Lyssna här | Poddtoppen.se

I detta avsnitt gästas vi av Therese Knapp som är pressekreterare på Coop.  Vi diskuterar hur mat och klimat hänger ihop – såklart! Vad har livsmedelssektorn för ansvar när det kommer till de globala utsläppen, hur jobbar Coop för att få ner sina utsläpp så att de ligger i linje med Parisavtalet och hur tänker de kring klimatneutralitet och sitt bidrag till att Sverige ska kunna nå målet om klimatpositivt 2045? Vi får höra om Coops nya, väldigt ambitiösa klimatmål och hur de förra året tog fram hållbarhetsdeklarationer på över 12 000 varor för att förenkla det komplexa och hjälpa oss konsumenter att förstå hållbarhetsavtrycket på de varor vi köper. Vi diskuterar konsumentmakt och hur roligt det är kunna välja smart när vi köper vår mat! Therese hjälper oss i djungeln av märkningar och certifieringar och ger oss tre enkla tips på vad du som konsument kan göra för att sänka dina klimatavtryck. Trevlig lyssning!

Keywords: therese knapp coop