SMHI prognoser för Genevad, Eldsberga och Skogaby

I den här artikeln kommer vi att titta närmare på SMHI prognoser för tre olika platser i Sverige: Genevad, Eldsberga och Skogaby.

Genevad

Först ut är Genevad. Här är den senaste prognosen från SMHI för Genevad:

Tidpunkt Väder Temperatur Vindhastighet
Idag Bästa väder 10°C 5 m/s
Imorgon Delvis molnigt 12°C 6 m/s

Eldsberga

Nästa plats är Eldsberga. Här är den senaste prognosen från SMHI för Eldsberga:

Tidpunkt Väder Temperatur Vindhastighet
Idag Regn 8°C 4 m/s
Imorgon Molnigt 10°C 5 m/s

Skogaby

Sist men inte minst har vi Skogaby. Här är den senaste prognosen från SMHI för Skogaby:

Tidpunkt Väder Temperatur Vindhastighet
Idag Klart 9°C 4 m/s
Imorgon Delvis molnigt 11°C 5 m/s

Sammanfattning

Det var SMHI prognoser för Genevad, Eldsberga och Skogaby. Kom ihåg att väderprognoser kan förändras, så det bästa är att kolla in uppdaterade prognoser när du behöver den senaste informationen.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är SMHI?

SMHI står för Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut och är den nationella myndigheten för väder och vatten i Sverige. SMHI ansvarar för att samla in och analysera väder- och hydrologidata och för att ge prognoser och varningar för väder, klimat och vatten.

Vad är Genevad?

Genevad är en liten ort belägen i Falkenbergs kommun i Hallands län i södra Sverige. Genevad har en befolkning på cirka 100 invånare och ligger väster om stadskärnan i Falkenberg.

Vad är Eldsberga?

Eldsberga är en tätort i Laholms kommun i Hallands län i södra Sverige. Eldsberga har en befolkning på cirka 1 500 invånare och ligger cirka 15 kilometer norr om Laholm.

Vad är Skogaby?

Skogaby är en liten ort belägen i Falkenbergs kommun i Hallands län i södra Sverige. Skogaby har en befolkning på cirka 300 invånare och ligger cirka 10 kilometer öster om stadskärnan i Falkenberg.

Hur får man väderprognoser från SMHI?

Man kan få väderprognoser från SMHI genom att besöka deras officiella hemsida eller genom att använda väderappar som använder sig av SMHI:s data. SMHI erbjuder detaljerade prognoser för olika regioner och städer i Sverige, inklusive Genevad, Eldsberga och Skogaby.

Hur kan SMHI hjälpa till med hydrologiska frågor?

SMHI ansvarar för att samla in och analysera hydrologisk data som vattenstånd, flöden och snödjup. Genom att studera och tolka denna data kan SMHI ge viktig information och varningar om exempelvis översvämningar eller vattenbrist.

Vilken information kan man få från SMHI:s väderprognoser?

SMHI:s väderprognoser innehåller information om temperatur, nederbörd, vindhastighet, luftfuktighet och väderförhållanden som molnighet och solsken. Väderprognoserna kan vara för både kortsiktig och långsiktig tid.

Vad innebär SMHI:s varningar för väder och vatten?

SMHI ger varningar för olika väderfenomen såsom stormar, skyfall, snöoväder och låga temperaturer. Dessa varningar är till för att informera befolkningen om potentiella faror och ge möjlighet att vidta åtgärder för att minimera risker och skador.

Kan man få historisk väderdata från SMHI?

Ja, man kan få historisk väderdata från SMHI. SMHI tillhandahåller en databas och arkiv med information om tidigare väderförhållanden och klimatdata för olika platser och perioder i Sverige.

Var kan man hitta SMHI:s väderstationer?

SMHI har väderstationer runt om i Sverige, inklusive platser som Genevad, Eldsberga och Skogaby. Dessa stationer samlar in data om väder och klimatförhållanden för att ge korrekta prognoser och varningar.

Artiklen SMHI prognoser för Genevad, Eldsberga och Skogaby har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 45 anmeldelser