Restaurang hamnen västerås

Restauranger i närheten av Kajplats 9 – Västerås

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Kajplats 9 – Tripadvisor

VÄLKOMMEN TILL MÄLARKROGEN & MÄLARBRYGGAN I VÄSTERÅS Tänk dig en sommardag vid vattnet med god mat, underhållning, fantastiskt läge och en härlig stämning.

Restauranger i närheten av Kajplats 9 på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Kajplats 9, Västerås.

Mälarkrogen Västerås Välkommen till Mälarkrogen

Vi finns i tegelhuset vid hamnen, i samma fastighet där stadens tullverksamhet tidigare låg. Här håller vi ögonen på … Sjötullsgatan 2 722 10 Västerås.

Mälarkrogen, Lögarängsvägen 5, Västerås. VÄLKOMMEN TILL MÄLARKROGEN & MÄLARBRYGGAN I VÄSTERÅS Tänk dig en sommardag vid vattnet med god mat, underhållning, fantastiskt läge och en härlig stämning. Det är så vi sammanfattar Mälarkrogen & Mälarbryggan. Med en stor takterrass, tre barer, nattklubb och livescen kan vi erbjuda

Kajplats 9 – Klassikt brasserie i Västerås

Restauranger nära Hamngränd · Olivia Pizzeria. Sigurdsgatan 7 (115 meter bort). Betyg: 4.13 röster · Kajplats 9. Sjötullsgatan 2 (181 meter bort). Betyg: 4.18 …

Kajplats 9 är en naturlig mötesplats för dig som uppskattar en vacker atmosfär och delikata upplevelser som avnjuts med alla sinnen.

Restauranger nära Hamngränd, Västerås – Restaurangkartan

KÖTT GRILLAT PÅ TRÄKOLSGRILL. Välkommen till Agrill, en restaurang i Västerås där du kliver in i 1920-talet och möts av fransar, sammet och jazz.

Agrill

Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen …

Kött grillat på träkolsgrill

Magasinet i Västerås | Kom som du är

I Västerås finns White Guide-restauranger, och längs hela kanalen finns flera mysiga … Västerås Agrill i Västerås hamn är en restaurang för köttälskare.

Unna dig nått gott att dricka och äta i sjö nära miljö. Allt beställs i barerna och du sätter dig där du känner för.

Restauranger – Strömsholms kanal

12 dec. 2022 — De bästa restaurangerna i Västerås håller så hög klass att hela sju av dem … Restaurangen hittar du i ett tegelhus vid Västerås hamn, …

Här hittar du flera ställen för en matupplevelse utöver det vanliga. I Västerås finns White Guide-restauranger, och längs hela kanalen finns flera mysiga ställen med mumsig mat för kurrande magar. Avnjut middagen precis intill kanalen, eller njut av god mat i historiska miljöer.

10 Restauranger i Västerås du inte får missa! – Momondo

10 spännande restauranger i Västerås som sticker ut | momondo

Västerås har ett rikt restaurangutbud med många spännande konceptkrogar. Här hittar du smaker från jordens alla hörn och restauranger som sticker ut.

God mat med god sikt – Visit Västerås

Att matupplevelsen förstärks av en härlig utsikt är ingen nyhet. I Västerås kan du äta en god middag i trevligt sällskap med god sikt!

Vi har samlat Västerås bästa restauranger – Gastrogate

Restaurang i Västerås – Vi har samlat Västerås bästa restauranger

Vi hjälper dig hitta rätt bland Västerås alla restauranger med vår smarta sökmotor. Jämför menyer, ta del av recensioner & tipsa andra om ditt favoritkök.

Keywords: restaurang hamnen västerås