Restaurang griffin

Griffins Steakhouse

Griffins är en kontantfri restaurang. Tack för att ni bidrar till en säkrare arbetsplats. ÖPPETTIDER Måndag-Tisdag 11-23

Klarabergsviadukten 67

GRIFFINS STEAKHOUSE, Stockholm – Omdömen om …

GRIFFINS STEAKHOUSE, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

En mycket trevlig restaurang med trevlig och personlig service. Vi var ett sällskap på 4 och tog den meny som finns med tillhörande vinpaket. Mycket bra!

Griffins Steakhouse, Stockholm: Se 1 156 objektiva omdömen av Griffins Steakhouse, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer122 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Griffins’ Steakhouse · Restaurang i City – Krogguiden

Krogguidens recension och omdöme: Inredningen på Griffins’ Steakhouse är ett lika vidunderligt och sagolikt mischmasch som fabeldjuret vars namn krogen bär.

Boka bord på Griffins Steakhouse, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Griffins Steakhouse, Stockholm. En sammetsklädd dröm för köttälskare som gärna tar en cocktail innan maten. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Griffins’ Steakhouse Extraordinaire | Stockholm – Facebook

Griffins’ Steakhouse Extraordinaire, Stockholm. 6 120 gillar · 46 pratar om detta · 56 296 har varit här. I Waterfront Building på Klarabergsviadukten i…

Griffins’ Steakhouse – Restaurang, Bar – Stockholm – Thatsup

Ute efter ett restaurangbesök som är mer av en helhetsupplevelse? På Griffins Steakhouse mitt i centrala Stockholm finner man en plats där design, konst, …

Griffins Steakhouse (@griffinssteakhouse) • Instagram photos …

12.4k Followers, 18 Following, 487 Posts – See Instagram photos and videos from Griffins Steakhouse (@griffinssteakhouse)

Keywords: restaurang griffin