Restaurang cataleya

Restaurang Cataleya – Malmö, Sverige

Restaurang Cataleya är en modern och autentisk restaurang ett stenkast bort från Malmö Opera. Restaurangen levererar ett kreativt och unikt kök – medelhavs …

Restaurang Cataleya är en avslappnad medelhavsrestaurang ett stenkast bort från Malmö Opera. Vi serverar genuina och moderna rätter från Frankrike, grekland & Italien.

Meny 2023 – Restaurang Cataleya i Malmö – TheFork

Upptäck restaurangmenyn på Restaurang Cataleya i Malmö på TheFork: förrätter, huvudrätter, efterrätter, drycker och specialmenyer.

Restaurang Cataleya i Malmö – TheFork

Restaurang Cataleya i Malmö – Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.

Restaurant Cataleya – Restauranger i Malmö – Tripadvisor

RESTAURANT CATALEYA, Malmö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurant Cataleya, Malmö: Se 101 objektiva omdömen av Restaurant Cataleya, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer41 av 965 …

Restaurant Cataleya, Malmö: Se 101 objektiva omdömen av Restaurant Cataleya, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer41 av 965 restauranger i Malmö.

Restaurang Cataleya | Malmö – Facebook

Restaurang Cataleya, Malmö, Sweden. 533 likes · 990 were here. Medelhavsmat med modern twist.

Restaurang Cataleya | Malmö – Facebook

Restaurang Cataleya · Sida · Medelhavsrestaurang · Www.RestaurangCataleya.com · Betyg · 5,0 (88 recensioner).

Restaurang Cataleya (@restaurangcataleya) • Instagram …

256 Followers, 375 Following, 325 Posts – See Instagram photos and videos from Restaurang Cataleya (@restaurangcataleya)

Cataleya – Exklusiv Restaurang

Salladsbuffé, saft & kaffe ingår. Olika lunchrätter varje dag! Vi ses på Fersens väg 16 i Malmö! Restaurang Cataleya En god bit av medelhavet! Learn …

Keywords: restaurang cataleya