Fejan restaurang

Fejan

Vi ser gärna att ni bokar bord direkt här via vår hemsida. Kom ihåg att vi endast tar bokningar inomhus. Är ni fler än åtta personer så får ni på plats välja …

Boka Bord — Fejan

… Se 56 objektiva omdömen av Fejan Skärgårdskrog & Konferens, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 7 restauranger i Gräddö.

FEJAN SKÄRGÅRDSKROG & KONFERENS, Gräddö

FEJAN SKÄRGÅRDSKROG & KONFERENS, Gräddö – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Fejan Skärgårdskrog & Konferens, Gräddö: Se 56 objektiva omdömen av Fejan Skärgårdskrog & Konferens, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer2 av 7 restauranger i Gräddö.

Boka bord på Fejans Skärgårdskrog, Gräddö – bokabord.se

18 aug. 2022 — På Fejan nordost om Furusund ligger skärgårdskrogen som numera drivs av krögaren och hotellägaren Pelle Lydmar.

Hitta lediga bord och boka bord online på Fejans Skärgårdskrog, Gräddö. Mysig sommarkrog med bra skaldjur precis vid vattnet i Stockholms norra skärgård. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Fejan Sjökrog – Restaurang, Bar – Stockholm – Thatsup

Fejan Sjökrog, Gräddö, Stockholms Län, Sweden. 1460 likes · 1 talking about this · 1998 were here. Restaurant.

Fejan Sjökrog | Gräddö – Facebook

Fejan har ett intressant förflutet som karantän för kolerasmittade och är det … Recensioner och senaste nytt om restauranger, hotell, caféer och barer …

Fejan – White Guide

White Guide – Fejan

Här på Fejans Skärgårdskrog brinner ägarnas hjärtan för god mat och smakfull dryck. Miljön är stämningsfull och restaurangen rustik.

White Guide website

Fejan Skärgårdskrog Restaurang • RESTAURANGKARTAN.SE

Fejan Glamping. Upplev skärgårdens mest omskrivna glamorösa camping! Sov i en riktig säng med vedeldad kamin. Våffelcaféet …

Fejan Outdoor & Fejan Canvas Hotel

Fejan Sjökrog · Recensera Fejan Sjökrog · Inlägg från Fejan Sjökrog · Popularitet för Fejan Sjökrog · Andra restauranger i närheten: · Visa fler restauranger nära…

Fejan Sjökrog Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Keywords: fejan restaurang