Bon restaurang

Bon Göteborg: Startsidan

Startsidan | Bon Göteborg

Välkommen till BON, Göteborg. Boka bord online, eller ring! Boka bord. Ring 031-18 00 44 Hitta hit. Menyer. Vår meny ändras ständigt.

Boka bord på Bon Göteborg, Göteborg – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Bon Göteborg, Göteborg. Liten fransk bistro med noga utvalda viner. Se bilder, öppettider och lediga bord.

BON, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Bon, Göteborg: Se 148 objektiva omdömen av Bon, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer137 av 1 476 restauranger i Göteborg.

Bon, Göteborg: Se 148 objektiva omdömen av Bon, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer138 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Bon | Avenyn i Göteborg

Bon. Arkivgatan 4, Göteborg, Sverige. 031- 18 00 44. Öppettider. Måndag stängt. Tis-Tor 17 …

På Bon är vi passionerade för mat och dryck, men kanske mest för vårt stora vinsortiment. Här kan du njuta av goda viner på glas i fransk bistromiljö.

Bon – Restaurang – Centrum, Göteborg – Thatsup

Bon – Restaurang – Centrum, Göteborg – Thatsup

Till de senare tillskotten hör Bon på Arkivgatan. … Restaurangen har även en bar om man bara vill ta sig en drink och lite tilltugg. Noga utvalda viner.

För frankofiler finns ett förhållandevis brett utbud i det göteborgska restaurangutbudet. Till de senare tillskotten hör Bon på Arkivgatan. På menyn hittar man förstås en hel del franska influenser, men även andra medelhavsländer, som Italie…

Bon Restaurang • RESTAURANGKARTAN.SE

om Restaurang Bon: “Slarvigt lagad mat men trevlig personal. Ugnsbakade potatisen till ankan kan inte ha varit nylagad, den smakar som potatis som til…”

Bistro Bon · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

Betyg: 3.7. Krogguidens recension och omdöme: Ett kvarter från hipstercentrum vid Nytorget hittar man Bistro Bon – en avslappnad fransk kvartersbistro med …

Menu — Le Bon restaurant

Gå vidare till innehåll. Välkommen · Menu · Om oss · Kontakt · Le Bon restaurant. Öppna menyn Stäng menyn. Välkommen.

Bon – Hittamenyn.se

Här hittar du information om Restaurang Bon på Arkivgatan 4 i Göteborg. Du kan även läsa recensioner om Bon skrivna av besökare eller lämna din egen.

BON Göteborg (@bongoteborg) • Instagram photos and videos

829 Followers, 384 Following, 279 Posts – See Instagram photos and videos from BON Göteborg (@bongoteborg)

Keywords: bon restaurang, restaurang bon, restaurang bon göteborg